
A Tescónál az étel a mindenünk, ezért kínálunk gondosan válogatott, megbízható minőségű alapanyagokat minden nap. Hisszük, hogy a kiváló hozzávalók nemcsak a séfek konyhájában, hanem az otthonokban is kulcsszerepet játszanak. Pohner Ádám séf segítségével megmutatjuk, hogy bárki készíthet különleges ételeket, ha a megfelelő alapanyagokat választja.

„Számomra az étel mindig a minőségről és az élményről szól. Hiszem, hogy a jó konyha alapja a friss, megbízható alapanyag, legyen az hús, zöldség vagy gyümölcs.
A pályafutásom során számos hazai és nemzetközi versenyen bizonyíthattam: fiatalon elnyertem a Bocuse d’Or magyar döntőjének győztes címet, majd képviselhettem Magyarországot a világ legrangosabb szakácsversenyén. Dolgoztam Michelin-csillagos konyhákon is, ahol megtapasztaltam, mit jelent a valódi szakmai precizitás és alapanyagok iránti tisztelet.
Mindezek a tapasztalatok arra tanítottak, hogy a kiváló fogások mindig a minőségi hozzávalókból indulnak.
Szeretném megmutatni, hogy bárki készíthet inspiráló, finom ételeket, ha a megfelelő alapanyagokat választja. A jó étel mindenki számára elérhető, és ebben a Tesco megbízható partnert nyújt.”
A tökéletes steak három titka: alapanyag, technika, pihentetés. Séfünk megmutatja, hogyan lesz a rib-eye-ból szaftos, vajfürdőben sült mestermű – a rare-től a well done-ig. Nézd meg a videót, és próbáld ki otthon – Pohner Ádám segítségével neked is sikerülni fog!
Séfünk most megmutatja, hogyan lesz a borjúmedalion omlós és szaftos – anélkül, hogy kiszáradna. Só, bors, vaj, fokhagyma, forró serpenyő és egy kis türelem a pihentetéshez. Nézd meg a videót, és próbáld ki otthon – Pohner Ádám segítségével neked is sikerülni fog!
Séfünk segít, hogy különleges brassóit készíthess otthon! Rövid sütési idő, nagyon forró serpenyő - így a szűzérme nem szárad ki, a ropogós krumplival pedig tökéletes párost alkotnak. Csak kövesd a lépéseket – Pohner Ádám segítségével neked is sikerülni fog!
Fedezd fel a sous-vide és a konfitálás világát! Nézd meg, hogyan készül a Tesco sous-vide csülökből omlós, szaftos, éttermi minőségű fogás és a szaftból mennyei mártás. Pohner Ádám segítségével neked is sikerülni fog!
Izgalmas zöldséges köretek, a krumplipürén túl. Séfünk megmutatja, hogyan lesz a zöldségből igazi ízbomba – kókusztejjel, citrusokkal és friss zöldfűszerekkel. Pohner Ádám segítségével neked is sikerülni fog!